Okt 062015
 

Sveriges schackförbund bjuder tillsammans med Utsiktstornet in till rolig kvällsaktivitet i samband med Skol-SM för alla deltagande tjejer!
I samband med Skol-SM kommer vi att anordna en kvällsaktivitet på lördagen för alla tjejer som tävlar. Det kommer att bli en kul kväll med syftet att ha roligt och lära känna varandra. Det blir lekar, uppdrag och annat kul.
Arrangemanget är gratis och för alla åldrar. Det är ingen tävling och det spelar ingen roll hur bra man är på schack.
Vi kommer bjuda på fika så säg till om du är allergisk mot något.
Vi börjar efter sista ronden 18.00 (19 för grupp A-E) och håller på till kl 20.30. Måste man gå tidigare (eller komma senare) så gör det inget!

Vi kommer också att finnas på plats tidigare på lördagen där vi kan berätta mer om vad SSF har gjort för att satsa på tjejer som spelar schack och vad som kommer att hända under året med fler tjejträffar, resor, tävlingar och annat!

Plats: Samling i grupp F-I:s spellokal
Tid: 18.00 – 20.30 (19.00 för de som spelar i grupp A-E)
För: Alla tjejer som är anmälda till SkolSM
Övrigt: Gratis! + Vi bjuder på fika!
Anmälan: Anmäl er så fort som möjligt till johanna@utsiktstornet.se
Frågor: Maila johanna@utsiktstornet.se eller ring på 0700 90 91 31

Apr 142015
 

Sveriges Schackförbund satsning Tjejligan fortsätter och i sommar anordnas ett tjejläger i Göteborg. Spelare i alla åldrar och på alla nivåer är välkomna så länge man klarar sig på egen hand utan föräldrar.
Vi kommer hitta på massor av roliga aktiviteter, lära känna varandra och spela schack så klart! Även om vi kommer att spela och träna schack är det inte i första hand ett träningsläger utan ett socialt läger för att lära känna varandra och ha kul.

Program, kostnad och mer information kommer senare, men skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att följa med så skickar vi mer information direkt till dig senare.
Sprid gärna informationen i era klubbar och till era vänner!

Datum: 10/8-13/8
Plats: Göteborg, Kalvsund

Intresseanmälan: johanna@utsiktstornet.se Obs! Anmälan är varken bindande eller garanterar plats

Jan 212015
 

Som en del av Sveriges Schackförbunds och Utsiktstornets satsning på tjejschack åkte 20 schackspelande tjejer till Ungern i höstas där de bland annat träffade Judith Polgar, och i november arrangerades en tjejträff i samband med den öppna tävlingen Uppsala Möte.
Nu blir det ett liknande arrangemang i samband med Flick-SM till helgen:

Nu på lördag kommer vi att anordna en kvällsaktivitet för alla tjejer som är anmälda till Flick-SM. Det kommer bli en kul kväll med syftet att ha roligt och lära känna varandra. Det blir lite lekar, lite uppdrag och lite annat kul.
Arrangemanget är gratis och för alla åldrar. Det är ingen tävling och det spelar ingen roll hur bra man är på schack. Vi kommer bjuda på fika så säg till om du är allergisk mot något!
Vi börjar efter sista lördagsronden 18.45 och håller på till kl. 20.45. Måste man gå tidigare så gör det inget!
Vi kommer också finnas på plats under dagen på lördagen där vi kan berätta mer om vad vi har gjort och vad som kommer att hända under året med fler tjejträffar, tävlingar och annat!

Plats: Stockholms Schacksalonger (där Flick-SM spelas)
Tid: 18.45 – 20.45
För: Alla tjejer som är anmälda till Flick-SM
Övrigt: Gratis! + Vi bjuder på fika!
Anmälan: Anmäl er så fort som möjligt till johanna@utsiktstornet.se.
Frågor: Via mailadressen ovan eller på telefonnummer 070-0909131