Sep 142018
 
Nu är Schack i skolan  på plats på Comic Con! Christofer Martin är redo att ta emot besökarna. Comic Con är öppet fredag-söndag. Foto: Jesper Hall

Nu är Schack i skolan på plats på Comic Con!
Christofer Martin är redo att ta emot besökarna. Comic Con är öppet fredag-söndag.
Foto: Jesper Hall

I dag startar Comic Con på Kistamässan i norra Stockholm. Comic Con är en mässa för fans av serietidningar, science fiction, fantasy, film, samlarprylar och spel i alla deras former. För första gången så kommer schack och Sveriges Schackförbund att representeras på plats i form av Schack i skolan! Kom förbi vår monter (E:16) och spela ett parti om du är där!  Du har möjlighet att träffa bland annat battlerapparen Henry Bowers eller IM Jesper Hall och kanske utmana dem på ett parti eller bara ställa frågor.

Schack i skolan har också startat en ny Instagram som alla schackfantaster bör följa och under helgen lär det publiceras makalösa bilder! Vem har inte drömt om att se Darth Vader och Batman göra upp i ett schackparti?!

Vår Instagram heter kort och gott Schack i skolan (@schackiskolan). Comic Con pågår mellan 14-16 september. För mer information, surfa in på https://www.comicconstockholm.se.

Här berättar Christofer Martin mer om Comic Con-mässan för Jesper Hall: