Sep 102017
 
Lars Karlsson är den senaste i raden av stormästare som anmält sig till Västerås Open (Foto: Lars OA Hedlund)

Lars Karlsson är den senaste i raden av stormästare som anmält sig till Västerås Open (Foto: Lars OA Hedlund)

Antalet anmälda i Västerås Open börjar närma sig 300 med knappt tre veckor kvar. Samla ihop schackkompisarna på klubben och var med ni också! Du vet väl om att du kan spela Lilla Västerås Open om du saknar elo eller har under 1600? För dig som ska spela Skol-SM helgen efter är det perfekt uppvärmning!

Du som har anmält dig men inte har betalt startavgiften måste göra det senast den 22 september, annars är det betalning på plats som gäller och det kostar 100 kr extra. Du som har betalt innan och har fått betalningen registrerad kan komma direkt till första ronden utan personlig anmälan. Du som inte har anmält dig ännu kan använda den nya funktionen i webbanmälan där du kan betala direkt med kort!

Hotell Västerås (tel. 021-18 03 30) har några enstaka enkelrum kvar till specialpris men i dag är sista dagen att utnyttja schackpriserna, sedan släpps rummen till allmänheten. Stadshotellet och Esplanade är fullbokade.

Vi vill passa på att slå ett slag för Västerås Open-middagen på lördagskvällen. För 295 kr bjuds på tvårätters middag och föredrag av Ulf Andersson. Bokning sker genom att mejla info@vasterasopen.se. Det finns platser  kvar och det är först till kvarn som gäller!

Info om tävlingen hittar du på Västerås Opens hemsida och i inbjudan.